>Fındık

>Oku Bil Sor Sorgula? Kısaca Bilgilenmek Lazım?

Fındık Ağzınızın tadı kalbinizin dostu!

Tüm dünyada kalitesinden dolayı aranan fındıklar Türkiye’de yetişir.

Her gün sadece 25-30 gr fındık yemek, günlük E vitamini ihtiyacının yüzde 100’ünü karşılıyor. Oleik asit çoğunlukta olmak üzere yağ, protein, karbonhidrat, E vitamini başta olmak üzere çeşitli vitaminler, mineraller, diyabetik lifler, fitosterol (beta- sitosterol) ve anitoksidant fenoliklerin özel bileşimleri nedeniyle, insan beslenmesi ve sağlığı açısından FINDIK, kuruyemiş çeşitleri arasında önemli bir konuma sahip bulunuyor.Vücudunuzun ihtiyacı olan proteini rahatlıkla fındıktan karşılayabilirsiniz. Fındık vücutta artık madde bırakmadan protein verir ve vücudun normal çalışmasına, zayıf düşmemesine yardımcı olur.Fındığın kolesterolü düşürdüğünü ve kalp krizi riskini azalttığını, içerdiği yüksek kalsiyumdan ötürü kemikleri ve dişleri güçlendirdiğini, cinsiyet hormonlarını geliştirdiğini ve inanılmaz biçimde insana günlük yaşamda enerji verdiğini ortaya koyuyor.Gelişme çağındaki çocuklara da hem enerji verip hem de besleyici olmasından dolayı gelişmelerini daha iyi sağlamak için fındık vermeliyiz.

İçindekiler

% 100 Kuru Kavrulmuş iç Fındık

Enerji ve Besin Değerleri

100 Gr İçin

Kalori:646

Yağ :59 gr

Karbonhidrat:10 gr

Protein: 24 Gr

Demir KalsiyumVitamin C

Önceki Metin

Next Article

İlgili Yazı

Bir cevap yazın

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
Yorum yazarken HTML kodlarını kullanabilirsiniz.

Have no product in the cart!
0